Skip to main content

Best Travel

Vi skapar härliga minnen

Best Travel är en dansk resebyrå som grundades 1999. Best Travel ingår i resekoncernen Stena Line Travel Group.

Kryssningar och rundresor

Best Travel erbjuder varje år ett brett utbud av spännande kryssningar och temaresor. Här hittar du resor med historiskt och kulturellt innehåll, där du samtidigt bor bra och bekvämt. På flodkryssningar och temaresor medföljer duktiga svenska reseledare med många års erfarenhet.
Havskryssningar erbjuds i samarbete med det ansedda rederiet MSC Cruises.
Flodkryssningar och temaresor vänder sig i första hand till mogen publik, medan havskryssningar är en populär semesterform för alla åldrar.

Best Travel gruppresor

Vi arrangerar dessutom olika typer av resor, däribland temaresor, cityweekends och vinterresor för företag, föreningar, organisationer och andra grupper som vill ha skräddarsydda resor. Med gedigen erfarenhet och ett gott samarbete med många aktörer inom branschen är vi väl rustade för att uppfylla de allra flesta gruppers behov.

Historien om Best Travel

Best Travel öppnade första gången dörrarna på Vesterbro i Aalborg den 1 juli 1999. I början var det främst bussresor som präglade Best Travels utbud av resor. Om somrarna gick de till söderns sol vid till exempel Gardasjön, den italienska Adriatiska kusten och Kroatien, medan vinterns resor gick til...

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att trycka på "Skicka" samtycker jag samtidigt till att Best Travel kan kontakta mig via e-post med erbjudanden om resor etc. från Stena Line Travel Group samt med tävlingar, kampanjer, erbjudanden, nyheter och utvärderingar. Personlig information som ges till Best Travel behandlas konfidentie...