Skip to main content

Kryss med MSC Cruises

Kryssning- ett fantastiskt sätt att resa
Kryssningar är ett populärt sätt att resa på och när man har prövat en kryssning förstår man varför. På en kryssning kan du ta det lugnt och låta alla upplevelser komma till dig. Ombord finns ingen stress. Bara god mat, trevliga aktiviteter, underhållning och tid för att njuta av havsutsikten och de skiftande landskap som fartyget passerar. 

På olika kryssningar är det landstigning på resan. Då får du möjlighet att uppleva destinationen på nära håll och känna av den lokala stämningen. Här finns också möjlighet att köpa lokala produkter eller souvenirer med hem. Njut av en upplevelserik reseform som ger dig tid för att slappna av och bli bortskämd. 

Kryssningar med avgång från Köpenhamn 
När du reser med Best Travel är många av våra kryssningar med avgång från Köpenhamn. Det är inte alla kryssningar som har påstigning i Köpenhamn. Du ska vara uppmärksam på vilken destination din kryssning startar. Det står beskrivet under varje kryssning. 

Skulle du ha frågor om en kryssning eller andra resor är du naturligtvis mer än välkommen att kontakta Best Travel. Vi är här för att hjälpa dig! 

Vilken kryssning ska jag välja? 
Det är högsts individuellt vilken typ av kryssning som föredras. Det beror på vilka behov du har. Några föredrar att det finns barnvänliga aktiviteter, andra önskar att det finns tid att njuta. Det ena utesluter inte det andra och  du kan lätt kombinera olika aktiviteter och upplevelser. 

För att du ska få den bästa reseupplevelsen rekommenderar Best Travel att du läser om de olika kryssningsfartygen före avresa. Du har möjlighet att läsa om vilka faciliteter det är på ett kryssningsfartyg och vad du önskar få ut av din resa. 

Pröva en unik reseupplevelse med en kryssning till Norge 
Om du vill ha en oförglömlig upplevelse- följ med på kryssning till Norge. Bli hänförd av den storslagna naturen och de spektakulära fjordlandskapen. 

En kryssning till Norge är bland Nordeuropas mest eftertraktade och det på god grund. Norge har en härlig mix av spännande natur, vackra sevärdheter och inte minst: en stor gästfrihet. Följ med på en unik reseupplevelse som du sent kommer att glömma. 

En av de mest populära avgångarna till Norge är kryssningen ”De norska fjordarna”. En resa med avgång från Köpenhamn med fartygen MSC Magnifica och MSC Fantasia. Du kommer att uppleva en reseupplevelse utöver det vanliga där borde komfort och faciliteterna ombord är i en klass för sig själv.  Du kommer bland att uppleva Bryggen i Bergen som är med på Unesco:s världskulturarvslista. Området har bevarat de gamla byggnaderna med små gator, öppna gallerier och är generellt en av de mest välbevarade medeltidsstäderna. Gläd dig till en kryssning till Norge!

Här hittar du praktisk information om resor med MSC Cruises:

www.best-travel.se/MSC

De Norska Fjordarna med MSC Meraviglia

8 dagar från 9 624:-

De Norska Fjordarna med MSC Meraviglia - En kryssning behöver inte gå till fjärran destinationer, du hittar flera av Europas mest populära kryssningsdestinationer här i Europa. Med våra många avgångar direkt från Köpenhamn börjar och slutar resan komfortabelt Det är lätt att bli bländad...Läs mer

De Norska Fjordarna med MSC Poesia

8 dagar från 9 096:-

De Norska Fjordarna med MSC Poesia - En kryssning behöver inte gå till fjärran destinationer, du hittar flera av Europas mest populära kryssningsdestinationer här i Europa. Med våra många avgångar direkt från Köpenhamn börjar och slutar resan komfortabelt Det är lätt att bli bländad av...Läs mer

Östersjön med MSC Meraviglia

8 dagar från 9 638:-

Östersjön med MSC Meraviglia - En kryssning behöver inte gå till fjärran destinationer, du hittar flera av Europas mest populära kryssningsdestinationer här i Europa. Med våra många avgångar direkt från Köpenhamn börjar och slutar resan komfortabelt Kronan på verket är Sankt Petersburg...Läs mer

Östersjön med MSC Poesia

8 dagar från 9 582:-

Östersjön med MSC Poesia - En kryssning behöver inte gå till fjärran destinationer, du hittar flera av Europas mest populära kryssningsdestinationer här i Europa. Med våra många avgångar direkt från Köpenhamn börjar och slutar resan komfortabelt Kronan på verket är Sankt Petersburg. Sta...Läs mer